Cityvaraston tiedotteet - ajankohtaista


28.8.2018 Aki Kostiander Cityvaraston hallitukseen. Lue lisää

31.5.2018 Kutsu Cityvarasto Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen sekä yhtiön tilinpäätös ja tase 2017

15.3. 2017 Cityvarasto Oy:n kasvuvauhti kiihtyy

Cityvaraston liikevaihto ja kannattavuus ovat kasvaneet joka vuosi perustamisvuodesta 1999 lähtien. Yhtiöllä on 32 toimipistettä Suomessa ja tavoitteena on löytää uusia pienvarastoiksi sopivia tiloja lisää. Yhtiö on ainoa valtakunnallinen pienvarastoketju.

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisia ja laadukkaita pienvarastoja, joiden vuokraus on helppoa, jotka ovat lähellä asiakkaita ja joihin kulkeminen ja pääsy on vaivatonta - kertoo toimitusjohtaja Ville Stenroos. Sekä jatkuvan että väliaikaisen säilytystilan tarve kasvaa koko ajan. Kaupungistuminen, pienemmät asunnot, tavarapaljous ja maahanmuutto ovat yleisiä  lisätilan tarpeen aiheuttajia muuttojen ja remonttien vaatiman väliaikaisen tilan tarpeen lisäksi. Pienvarastointi ei vielä ole Suomessa kovin yleistä ja ala kasvaa ja kehittyy tasaisesti.

2.1.2017 Cityvarasto Oy on ostanut Hämeen Pikkuvarastot Oy:n. Kaupassa koko Hämeen Pikkuvarastot Oy:n osakekanta siirtyi Cityvarasto Oy:n omistukseen. Hämeenlinnassa sijaitsevan Pikkuvarastojen toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan ja kaupasta ei aiheudu muutoksia nykyisille asiakkaille. Hämeen Pikkuvarastot tullaan liittämään myöhemmin Cityvaraston valtakunnalliseen pienvarastoverkkoon. Yrityskaupan myötä Cityvarasto Oy vahvistaa asemaansa ainoana valtakunnallisena pienvarastoyrityksenä.  Cityvarastolla on kaupan jälkeen 31 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna ja Hyvinkää. 

29.12.2016 Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö, Cityvarasto on yksi Pakuovelle.comin uusista omistajista. Pakuovelle.com on noussut 12-vuotisen historiansa aikana tunnetuksi brändiksi ja on yksi Suomen suurimmista pakettiautovuokraamoista. Uusien omistajien myötä yhtiön toimintaa lähdetään kehittämään täysin uudella vaihteella ja tavoitteena on liikevaihdon moninkertaistaminen tulevina vuosina. Cityvaraston toimitusjohtaja Ville Stenroos nimitettiin Pakuovelle.comin hallituksen jäseneksi. Lue lisää...

22.12.2016 Cityvarasto Oy:n kasvu jatkuu. Yhtiö osti Oulusta n. 2000 neliön kiinteistön pienvarastoliiketoimintaa varten. Kiinteistö sijaitsee Alppilan kaupunginosassa osoitteessa Kaarnatie 24.  Sijainti on pienvarastolle erinomainen keskustan sekä yliopiston ja teknologiakylän välissä. Tiloissa on tällä hetkellä vuokralaisina Kehäkone Oy (Renta) ja Wash Palvelut Ky.

1.11.2016 Cityvarasto Oy osti Seinäjoelta Huonekaluliike Latvalan kalustemyymälä- ja varastokiinteistön osoitteesta Kullervonkatu 5, Seinäjoki pienvarastoliiketoimintaa varten. Yhtiöllä on nyt 29 toimipistettä Suomessa.

26.10.2016 Cityvarasto sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon Kasvu Open finaalissa.

22.6.2016 Cityvarasto Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja. Yhtiökokouksessa päätettiin tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen vahvistamisesta, voiton käyttämisestä, osingon maksamisesta, vastuuvapauden myöntämisestä, yhtiöjärjestyksen muuttamisesta, yhtiön tilintarkastajasta ja hänen palkkiostaan sekä hallituksen palkkioista, jäsenistä ja jäsenten lukumäärästä.

10.6.2016 Kutsu Cityvarasto Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen sekä yhtiön tilinpäätös, konsernitilinpäätös ja tilintarkastuskertomus.

30.5.2016 Cityvarasto osti Espoosta kiinteistön osoitteesta Nihtisillankuja 5 pienvarastoliiketoimintaa varten.

1.3 2016 Cityvarasto on ostanut 1.3. Seinäjoella toimineen Homebox Itsepalveluvaraston liiketoiminnan ja jatkaa pienvarastopalveluiden kehittämistä myös Seinäjoella.

22.12.2015 Cityvaraston ylimääräisen yhtiökokouksen pöytäkirja. Yhtiökokouksessa päätettiin arvo-osuusjärjestelmään siirtymisestä, yhtiöjärjestyksen muuttamisesta sekä hallituksen palkkioista, jäsenistä ja jäsenten lukumäärästä.

10.12 2015 Kutsu Cityvaraston ylimääräiseen yhtiökokoukseen sekä ehdotus uudeksi Cityvaraston yhtiöjärjestykseksi.

10.12.2015 Notice of the Extraordinary Shareholders' Meeting and the Proposal of Amendments of the Cityvarasto Ltd's Articles of Association.

22.10 2015 Tervetuloa Listaamattomia mahdollisuuksia 2015 -sijoittajatapahtumaan Helsingin Wanhaan Satamaan 22.10 2015! Katso lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä

23.9.2015 Cityvarasto Oy osti Porista kiinteistön osoitteesta Ojantie 14 pienvarastoliiketoimintaa varten.

2.9.2015 Cityvarasto osakkeiden omistajat voivat nähdä osakkeensa Ownersportal.net sivuilla

2.9.2015 Cityvarasto Oy listautui Privanettiin

2.9.2015 Cityvaraston osakkeet on merkitty Patentti ja rekisterihallituksen Kaupparekisteriin

31.8 2015 Cityvarasto osti Veljekset Koppaselta Varastopisteen pienvarastoliiketoiminnan

17.7.2015 Cityvarasto Oy:n hallitus hyväksyi keväällä 2015 Invesdorin joukkorahoitusalustalla järjestetyssä osakeannissa merkityt uudet osakkeet sekä osakkaat osakeyhtiölain tarkoittamalla tavalla yhtiön osake- ja osakasluetteloon

26.6.2015 Cityvarasto Oy osti Kiinteistö Oy Tampereen Viinikankulman pienvarastotoimintaa varten.